Szolgáltatásaink - Architect - Dent Kft.

Tartalomhoz ugrás
Beton-aszfalt törés nehézgépi erővel
2016 nyarán határozta el  a cég vezetése, hogy beszerez egy betontörő-kalapácsot a JCB munkagépre. mivel megnövekedett a piacon az igény beton és aszfalt törésére.
Több munkánk volt, ahol szükség volt ilyen típusú eszközre ezért döntöttünk a fejlesztés mellett. Órabéres munkákat, valamint nagyobb volumenű bontási feladatokat is vállalunk, törmelék elszállítással és lerakással együtt.
Családi- és társasházak  bontása, felújítása, építése
Cégünk 1997 óta foglalkozik családi házak építésével. Első projektünk Zalaegerszeg teskándi városrészében egy 365 négyzetméteres, két szintes családi-lakóház generál kivitelezése  volt.
Az első ( 24 lakásos) társasházat  Zalaegerszegen a Bíró Márton utcában  2000-ben építettük. Azóta számtalan kisebb és nagyobb lakóépület építése, felújítása fűződik  cégünk nevéhez, melyek referenciaként szolgálnak mind a mai napig. Igény esetén személyesen mutatjuk meg az érdeklődőknek.
Az évek során folyamatosan képeztük munkatársainkat így jártasak vagyunk az új technológiai újítások, korszerű, energiahatékony, környezetbarát anyagok  alkalmazásában.

Ipari csarnokok generál kivitelezése
2001 óta ipari csarnokok generál kivitelezésével is  kezdtünk foglalkozni. Az első munkánkat nyílt kiírású tenderen nyertük, melyet a British American Tobacco Hungary írt ki, zalaegerszegi telephelyének kialakítására, generál kivitelezésére. Jelentősebb beruházás volt még  a zalaegerszegi Tesco mellett található Salvo bútoráruház alapozási munkálatai, valamint generál kivitelezésben a Spiller 2000 Kft által elnyert Európai Uniós telephely fejlesztési projekt megvalósítása. Számos mezőgazdasági csarnok építésénél, átalakításánál voltunk és vagyunk jelen Zala megyei szinten.
Útépítés, térkövezés
Útépítéssel is foglalkozik cégünk, hisz a nagy igény miatt, folyamatosan bővítjük gépparkunkat. Amennyiben a kapacitásunk nem elegendő, alvállalkozókat vonunk be.Több  útépítő vállalkozással építettünk ki jól működő partneri kapcsolatot. Térkövezési munkákat is vállalunk magán valamint céges megrendelőknek egyaránt. Referenciák sokasága igazolja igényes, hozzáértő kivitelezésünket  Zalaegerszeg, Bécs, Budapest valamint a Balaton part több városában, melyeket megtekinthetnek  érdeklődőink.
Architect - Dent Kft.
8900 Zalaegerszeg Patkó u. 41.
architect.d.kft@gmail.com
+36 30/737-3736

Vissza a tartalomhoz